Δείτε την Κέιτ Μος να ποζάρει στα 14 πριν γίνει διάσημη


Τα πρώτα επαγγελματικά καρέ ενός ειδώλου της μόδας


Το καλοκαίρι του 1988, ο φωτογράφος Owen Scarbiena απλά τράβηξε με τη μηχανή του μερικά καρέ έχοντας απέναντί του ένα άγνωστο ανήλικο κορίτσι, στο γήπεδο τένις στο Battersea Park. Το κορίτσι ήταν τότε 14 ετών και ονομαζόταν Κέιτ Μος. Αυτή ήταν η πρώτη φωτογράφιση για την ιέρεια του μόντελινγκ, στην οποία μεταμορφώθηκε αργότερα η μικροκαμωμένη, για τα δεδομένα της μόδας, βρετανίδα.


Η Μος είχε μόλις ανακαλυφθεί από την κυνηγό ταλέντων του πρακτορείου μοντέλων, Storm Models, Sarah Doukas στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, JFK όταν η οικογένειας Μος επέστρεφε μετά από διακοπές με τον πατέρα της.


«Έχω ένα νέο κορίτσι. Θα τη λατρέψεις. Είναι μίνιμαλ», είπε η Doukas στον Scarbiena. «Τη φωτογράφισα χωρίς να φοράει μεικ απ, χωρίς φώτα και χωρίς να έχω ιδέα για το τι θα γινόταν αργότερα η Κέιτ Μος… Της είπα να ποζάρει βαριεστημένα, σαν να περίμενε το λεωφορείο. Και το έκανε», θυμάται ο Scarbiena.


Οι φωτογραφίες, που βγαίνουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, θα αποτελέσουν το αντικείμενο έκθεσης στην γκαλερί Zebra One Gallery στο Λονδίνο, σε λίγες ημέρες.


oskadjaf1oskadjaf2oskadjaf3oskadjaf4oskadjaf5


 


 


 


 


 


 


 


Πηγή: newsbeast.gr






Πηγή: Daily-News.GR